Handige dissel koffer voor vouwwagen, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Peter

Peter

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Peter

Een waterdichte koffer voor op de dissel van een vouwwagen. Voor het vervoer van extra spulletjes die direct beschikbaar moeten zijn zonder de vouwwagen te volledig te hoeven openen. De kist moet zeer stevig zijn, omdat er zware spullen zoals een gasfles, tentharingen en elektriciteit, snoeren in opgeborgen moeten worden. Daarnaast staan er op de dissel nog flink wat krachten en moeten het schokken kunnen doorstaan bij kuilen in de weg. Ook moet het geheel spatwaterdicht zijn.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Werktekening gemaakt Hout besteld bij TOSIZE.be. Kist in elkaar gezet met buitenschroeven en polyurethaan houtlijm voor buiten. Verstevigd met ribben van vurenhout, maar wel gezorgd dat het nog flexibel is. Versteviging in het midden en verdeling in twee compartimenten. Dubbele bodem van hout voor de stevigheid en bevestiging op de dissel. Geschilderd met buitenbeits Bekleed aan de buitenkant met bisonyl. Pootjes gemaakt om de koffer iets te verhogen op de dissel. Met draadeind en ijzeren plaatjes bevestiging gemaakt. Deksel van bisonyl gemaakt. Elastieken en haken aangebracht. Bevestigd op de vouwwagen.

Afmetingen van mijn DIY project

28,4 x 110,4 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Peter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

83,43 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken