Handgemaakt kastje in groen en wit voor de woonkamer, door Alex

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Alex

Alex

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Creëer sfeer met een zelfgemaakt kastje

Droom je van een uniek stuk in je woonkamer dat niet alleen functioneel is, maar ook helemaal jouw stijl uitademt? Alex deed precies dat met een prachtig DIY-kastje in tinten wit en groen. Dit is het perfecte voorbeeld van hoe je een persoonlijke touch aan je interieur geeft, met materialen op maat gezaagd door TOSIZE.be.

De opbouw van het kastje

Het kastje heeft een schone en moderne uitstraling, bestaande uit MDF Lakdraagfolie panelen en een slank zwart onderstel. De deuren zijn uitgevoerd in een frisse groene kleur die leven brengt in elke ruimte. De rest van het kastje is stralend wit, wat zorgt voor een stijlvol contrast.

Flexibel en budgetvriendelijk

De voordelen van het zelf maken van dit kastje zijn eindeloos. Doordat je zelf de maten bepaalt, past het meubelstuk altijd perfect in je woonkamer, of welke ruimte je dan ook kiest. De keuze in materialen geeft je de vrijheid om voor de beste kwaliteit te gaan die past binnen jouw budget.

De stijl van het kastje

Het kastje dat Alex heeft gemaakt, weerspiegelt een moderne en minimalistische stijl die naadloos opgaat in een hedendaags ingerichte woonkamer. De combinatie van wit en groen brengt een frisse en kalme sfeer, en het strakke design maakt dat het meubelstuk nooit zal misstaan.

De voordelen van MDF Lakdraagfolie 22 mm

Dit type MDF is ideaal voor gedetailleerd werk, zoals het maken van meubels. Het oppervlak is glad en gemakkelijk te bewerken, wat resulteert in een professionele afwerking.

Waarom kiezen voor MDF Lakdraagfolie 18 mm?

Iets dunner dan de 22 mm variant, maar nog altijd erg robuust. Dit paneel is wat lichter in gewicht, wat het ideaal maakt voor de binnenkant van het meubel.

Lakboard 3 mm gebruikt voor de achterkant

Het kastje is netjes afgewerkt met een 3 mm dik lakboard, dat niet alleen stevigheid biedt, maar ook een glad oppervlak voor een strakke look aan de achterzijde.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Alex en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

321,22 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken