Haardmeubel met vakken van Vuren timmerpaneel, door Pieter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Met behulp van op maat gezaagde Vuren timmerpanelen hebben we aan beide zijden van onze open haard een haardmeubel met vakken gemaakt. Onder de televisie een plekje voor het haardhout, aan de andere kant op dit moment decoratie. In de toekomst komt daar mogelijk een relaxplekje voor onze dochters.

Haardmeubel op maat

De ruimtes links en rechts naast de open haard hebben we zo precies mogelijk opgemeten. Eerst hebben we het hout op maat laten zagen door OPMAATZAGEN.nl. Vervolgens hebben we de planken wit geschilderd. De staanders hebben we met deuvels en houtlijm bevestigd aan de liggende, bovenste plank. Daarnaast hebben we nog montagekit gebruikt om het geheel steviger aan elkaar te bevestigen. Na afloop de kleine overgebleven kieren met acrylaatkit gedicht, zodat het geheel mooi afgewerkt is.

De afmetingen van het meubel

Rechts van de open haard (eerder project) 45,0 cm diep, 36,0 cm hoog en 144,0 cm breed. Links (meest recente project) 45,0 cm diep, 36,0 cm hoog en 192,0 cm breed.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken