DIY Inspiratie: Een hardhouten luik voor de kruipruimte, door Terrence

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Terrence

Terrence

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Een stevige toegang tot de kruipruimte

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing voor de toegang tot je kruipruimte? Doe inspiratie op van het project van Terrence, die met precisie een hardhouten luik heeft gerealiseerd.

De keuze voor kwaliteit en maatwerk

Terrence heeft voor dit DIY project gekozen voor Betonplex Hardhout van 18 mm dik, op maat gezaagd door TOSIZE.be. Betonplex staat bekend om zijn duurzaamheid en sterke eigenschappen. Het is daardoor een uitstekende keuze voor een luik dat jarenlang mee gaat.

De opbouw en unieke details

Het luik heeft een strakke en gladde afwerking. Het paneel is zorgvuldig geplaatst en ligt vlak met de vloer, waardoor er geen struikelgevaar ontstaat. De geïntegreerde handvat oplossing maakt het gemakkelijk om het luik te openen, terwijl de pasvorm perfect is voor de bestaande opening naar de kruipruimte.

Een slimme keuze voor elke ruimte

Dit hardhouten luik is perfect voor een entreehal, waar de toegankelijkheid tot de kruipruimte vaak noodzakelijk is en stevigheid geboden was.

De voordelen van zelf aan de slag gaan

Door zelf aan de slag te gaan met dit project, kon Terrence profiteren van de vrijheid in maatvoering en materiaalkeuze en paste het leuk precies. Hij hoefde niet zelf met een zaagmachine aan de slag, waardoor het project zo was was afgerond.

De kracht van Betonplex Hardhout

Betonplex Hardhout is niet alleen sterk en duurzaam, maar het heeft ook een vochtwerende toplaag die het ideaal maakt voor plekken als een kruipruimte. Het hardhout is bestand tegen schimmels en rotting, waardoor Terrence minder onderhoud hoeft te plegen en het luik een langere levensduur heeft. Het is wel belangrijk de randen nog even af te werken. Zo gaat het paneel extra lang mee! 

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Terrence en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

68,23 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken