DIY Bar / kookeiland van multiplex interieur populieren, door Josefien

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Josefien

Josefien

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een bar om meer ruimte voor het koken te creëren. De multiplex plaat is gelakt en aan een kant ondersteund door een ijskast en aan de andere kant op de vensterbank.

Verlengen van de keuken met een op maat gemaakte bar

Eerst heb ik de plank meermaals gelakt met transparante lk van Rambo, tussendoor geschuurd en nogmaals gelakt om een mooi glad resultaat te krijgen. De bar is bevestigd op balkjes. Aan een zijde op de vensterbank en aan de andere zijde steunend op een keukenmeiden ijskast. Ook staat er een wijnrekje onder de bar. De bevestiging van de bakjes aan de onderkant van de bar is gedaan door middel van bevestigingshaken die met schroeven zijn vastgedraaid

De afmetingen van het project

65,0 bij 200,0

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Josefien en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

402,70 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken