Bloktafel op maat van MDF Lakdraag, door Cor

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Cor

Cor

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We wilden graag een witte bloktafel voor onze voorkamer. Het formaat dat wij op het oog hadden vonden we niet in de woonwinkels of op internet. Toen besloot ik de bloktafel, of salontafel, zelf te maken.

Een salontafel maken

Op internet kwam ik de website van OPMAATZAGEN.nl tegen. Het voordeel vond ik dat ik niet in de bouwmarkt de platen hoefde te laten zagen. Belangrijk voordeel was ook de mogelijkheid om randen te laten afwerken.Op basis van plaatjes van bestaande bloktafels heb ik de werktekening gemaakt en daarna de platen exact op maat besteld. De bovenranden en zijranden heb ik laten afronden op 6 mm.De platen zijn allemaal verbonden met deuvels. De platen heb ik op slot gezet door hoekverbindingen met deuvels. Ik heb niks gelijmd.De bloktafel laat ik zweven op een voet van een vurenhouten balk van 44,0 x 66,0 cm

Zwavende bloktafel op maat

De buitenmaten zijn:

Lengte 150,0 cm

Breedte 75,0 cm

Hoogte 30,0 cm

Hoogte vanaf vloer 6,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Cor en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

203,58 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken