Barbeque meubel (MDF blad) op maat gemaakt en afgewerkt met beton ciré, door Jeroen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jeroen

Jeroen

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Jeroen

Voor mijn buitenkeuken gebruikte ik staal voor de structuur en creëerde een 9 cm dik verstek blad van vochtwerend MDF, afgewerkt met beton ciré voor een robuuste look. Om het hout te beschermen, heb ik de randen en de onderkant behandeld met impregneerverf. Dit zorgt voor extra duurzaamheid en bescherming tegen de elementen. Het eindresultaat is een stevig, stijlvol blad wat bestand is tegen weersinvloeden en dagelijks gebruik, perfect voor al mijn buitenkookavonturen. Stevig en makkelijk schoon te maken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Om mijn barbecue te bouwen, begon ik met het maken van een schets in SketchUp, een gratis ontwerptool. Vervolgens haalde ik de exacte maten uit het ontwerp. Met deze maten bestelde ik de benodigde houtpanelen bij TOSIZE.be. Na ontvangst van de panelen, controleerde ik de afmetingen en begon ik met het assembleren van de stukken volgens mijn ontwerp. Ik zorgde ervoor dat alles goed vastzat en afgewerkt was voordat ik de barbecue in gebruik nam.

Afmetingen van mijn DIY project

190Bx70Dx90H

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jeroen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

129,83 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken