Aanrechtblad van eikenhout op maat gemaakt, door Lisanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Lisanne

Lisanne

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Uitbreiding van IKEA Faktum keuken met nieuw keukenkastje & een op maat gezaagd eiken keukenblad van OPMAATZAGEN.nl als snijblad er boven op. Precies passend boven op de oude kast en aansluitend op het granieten bestaande keukenblad.

Een multifunctioneel aanrechtblad

Mijn oude IKEA Faktum keuken was altijd net iets te klein. Door via Marktplaats een extra keukenblok te vinden en dat te combineren met een eiken houten blad van OPMAATZAGEN.nl, heb ik mijn keuken en het gebruiksgemak kunnen vergroten. Ik heb via OPMAATZAGEN.nl een eiken blad van 4,0 cm dikte op maat laten maken, die precies boven op de keukenkast past. Wellicht alleen nog even in de olie zetten en dan is hij helemaal klaar. Nu heb ik een ingebouwde snijplank in mijn keuken die er prachtig uit ziet!

Een grote snijplank op maat

60,0 x 55,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Lisanne en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

179,01 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken