Zelf dagstukken en kozijnaftimmering maken met multiplex populier op maat, door Lars

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Lars

Lars

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project laat Lars zien hoe hij zelf dagstukken heeft gemaakt. Voor deze klus heef hij online op maat gezaagd multiplex populier besteld. Zo kan hij direct starten met zijn project. Lees meer over zijn aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Lars

Ik heb met multiplex populier gegrond 9 & 15 mm (van prima kwaliteit) dagstukken gemaakt op meerdere locaties in mijn huis. Denk hierbij aan de kozijnen in de woonkamer, slaapkamer, keuken, deuren en de openingen in de knieschotten van de bovenverdieping. Alle stroken multiplex heb ik op maat laten zagen en deze zijn tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd en geleverd. Daarnaast ook erg netjes dat je tijdens het bestelproces precies ziet welke platen er worden gebruikt voor de gewenste stroken en de reststukken van de platen kosteloos mee kan bestellen. Ik kom in de toekomst zeker terug voor mijn volgende project!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Alle stroken multiplex heb ik op maat laten zagen en deze zijn tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd en geleverd. Daarnaast ook erg netjes dat je tijdens het bestelproces precies ziet welke platen er worden gebruikt voor de gewenste stroken en de reststukken van de platen kosteloos mee kan bestellen. Ik kom in de toekomst zeker terug voor mijn volgende project!

Afmetingen van mijn DIY project

Alle maten zijn verschillend, afhankelijk van de exacte afmetingen van de kozijnen en dikte van de wanden

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Lars en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

384,65 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken