Powerlifting platform op maat, door Veerle

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Veerle

Veerle

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Veerle

Als wedstrijd powerlifter is het hartstikke fijn om een eigen home-gym te hebben. Ik heb er daarom voor gekozen om een kamer in te richten als home-gym, compleet met rack en platform. Een platform gemaakt van hout en rubber wordt vaak gebruikt voor powerlifting trainingen. Het platform geeft een stabiele basis om op te staan en het rubber zorgt voor demping op het gebied van trillingen en geluid.

De opbouw van het platform

De houten plaat is een plaat van Multiplex Interieur Pools Grenen 15mm met daaronder een geraamte van vuren latten (12x28mm). De houten plaat is simpel afgewerkt met kleurloze lak. Om de rubber platen op zijn plaats te houden en een mooie afwerking te creëren zijn de zijkanten ook afgewerkt met vuren latten (12x58mm).

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Veerle en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

224,58 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken