Plantenbak van gemelamineerd spaanplaat

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

A

A

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Plantenbak van 120,0 cm bij 30,0 cm bij 90,0 cm. Na research op het internet er toch achtergekomen dat zelf maken voordeliger is dan kopen. Met de op maat gemaakte planken van OPMAATZAGEN.nl en wat constructiehout.

Hoe heb je de plantenbak gemaakt?

Eerst hebben we een tekening gemaakt van hoe het er uit moet komen te zien. Daarna hebben we research op het internet gedaan en vervolgens bij OPMAATZAGEN.nl onze planken in verstek besteld. Voor het frame hebben we constructiehout gebruikt. Zorg voor het juiste gereedschap, omdat alles al voor gezaagd was had ik slecht een elektrische schroevendraaier en een winkelhaak nodig om tot een goed resultaat te komen. Wel heb ik nog wat schroeven en een bitje gehaald. Vervolgens gewoon beginnen, en even doorzetten.

Wat zijn de afmetingen?

120,0 cm bij 30,0 cm bij 90,o cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken