Opbergbakken voor schuin dak, door Arie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Gemiddeld

2 minuten

Samenvatting

Heb jij ook een schuin zolderdak waar je loze ruimtes hebt? Creëer dan net zoals Arie extra ruimte door middel van opbergbakken. Als plaatmateriaal koos Arie voor multiplex interieur populier. Bij ons kan je terecht als je op maat gezaagd plaatmateriaal wilt. Bekijk hier het resultaat van het klusproject van Arie!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Zoals bekend bieden schuine daken veel berg ruimte, maar het is altijd op je knieën eronder kruipen. Bakken met wieltjes is een veel betere oplossing en is meer knie en rug vriendelijk. Bestaande schuifdeurtjes heb ik weggehaald en de schuifbalk van de vloer verwijderd. Er was een nieuwe vloer gepland en dat heb ik doorgetrokken onder de schuine kant. De bakken heb ik ingemeten en de onderdelen via de tool besteld. Heel makkelijk is de tekst die je per houtdeel aan kunt geven, deze worden dan op de maat gezaagde delen geplakt. Hierdoor is het heel makkelijk in elkaar te zetten. Ik heb 2 vaste en 2 draaiwieltjes gebruikt, waardoor ze makkelijk te plaatsen zijn. Tevens in de overige schuine kanten boekenplanken erin gezet, ook deze zijn weg te nemen, mocht je de ruimte erachter nog willen gebruiken. Alles is super maatvast geleverd, duidelijk gemerkt. Geen zaagsel, geen afval, een genot!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken