Lambrisering van MDF, door Robert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Robert

Robert

NL

Gemiddeld

1 minuut

Robert maakte deze lambrisering van MDF Lakdraag. Hij liet het materiaal door ons in het juiste formaat zagen. Zo kon hij na het thuisbezorgen direct starten met de montage; het scheelde hem veel tijd en moeite. En onze zaagspecialisten zagen graag op de millimeter nauwkeurig!

Lambrisering op maat maken

Of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt, voor alle stijlen is er een passend materiaalsoort te vinden. Ook aan de slag met lambrisering bij jou thuis? Kies voor steigerhout als je een robuuste lambrisering wilt creëren of kies voor multiplex als je houdt van een naturel uitstraling door de kleur van het hout én de zichtbare houtnerf. Maak een schets van de gewenste opbouw, ofwel het patroon dat je wilt terugzien in de lambrisering en bepaal de juiste afmetingen. In slechts een paar stappen bestel je het benodigde materiaal inclusief eventuele afwerkingen en accessoires.

Ja, ik wil materiaal bestellen!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Robert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

316,64 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken