Keukenfrontjes en plintpanelen vervangen in de keuken, door Huub

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Huub

Huub

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Plintpanelen

Omdat, bij het renoveren van onze keuken, de nieuwe vaatwasser geen uitsparing in de plint meer nodig had, moesten de plinten vervangen worden. Er bleef een gapend gat achter. Omdat we een zwart granieten blad hebben, hebben we besloten om de nieuwe plinten ook in het zwart uit te voeren.Hiervoor leek ons het ideaal als we daar zwart MDF voor gingen gebruiken, dat bleek ook direct vochtwerend te zijn. OPMAATZAGEN.nl kon dit precies in de juiste maten leveren, dat was een bonus!Apothekerskastje

Tevens wilde we in de keukenonderkast, van een 15 cm breed niet gebruikt wijnfleskastje, een kleine apothekers kast maken.

Plintpanelen vervangen

De plintpanelen zijn precies op maat gemaakt zoals opgegeven; ik kan alles gelijk, zonder aanpassingen, onder de kastjes monteren. De transparante plastic strip tegen optrekkend vocht heb ik hergebruikt. De platen voor de plinten zijn zo mooi egaal afgewerkt, en ook door en door zwart, dat we ze wat ons betreft niet meer hoeven te schilderen.Het geleverde kastfrontje is ook precies op maat. Na het ontvetten en schilderen in de zelfde kleur als de andere deurtjes hoefde ik deze alleen nog maar te monteren.

De gebruikte maten

Het keukenmeubel heeft een L-vorm van 505,0 x 197,0 centimeter. Kastfrontje zijn 65,9 x 14,6 cm.


De geleverde platen voor de keukenplinten en kastfrontje paste precies. Voor het kastje was een frontje nodig met dezelfde maten en rondingen als de andere deurtjes. Zie de exacte formaten hiernaast.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Huub en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

84,44 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken