Gevelplaat vervangen met watervaste okoumé multiplex, door Jurjen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jurjen

Jurjen

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Net afgewerkte gevelplaat onder het keukenraam. Strak rood gelakt in RAL 2002. Geen makkelijke kleur bij oneffen ondergrond. Watervast Okoumé met gladde laag grondverf bleek een Toplossing 👍🏽👍🏽

DIY: gevelplaat

De oude watervast (not) verlijmde plaat multiplex van de bouwmarkt voorzichtig verwijderd en vervangen door perfect op maat gezaagde okoume plaat. De oude plaat had het slechts vijf jaar uitgehouden. De nieuwe plaat was aan beide kanten voorzien van een nette laag grondverf. Strak lakken met zeer kritische rood hoogglans RAL 2002 en monteren met verzonken rvs schroeven was puur genieten 😊. Het resultaat mag er wezen! Strak in de lak, rondom gekit, frisse look en... weerbestendig!

De afmetingen van de plaat

236,0 x 56,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken