Een zelfgemaakte complete keuken van meerdere plaatmaterialen, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jan

Jan

NL

Gemiddeld

1 minuut

Jan laat in dit DIY project zien hoe hij zelf een complete keuken heeft gemaakt met op maat gezaagd panelen. In meerdere bestellingen heeft hij vier verschillende materialen besteld. Het resultaat is prachtig geworden! Lees meer over zijn ervarin en aanpak hieronder.

Omschrijving van Jan

Keukenkasten, fronten en blad

Hoe ik dit project gemaakt heb

Uitgaande van maten van ruimte en standaard laden (Blum) een schets en indeling gemaakt. Rompen van zwart watervast MDF gemaakt(18mm). Eerst de bovenkasten, opgehangen en daarna de onderkanten. Fronten bovenkasten van notenhoutfineer (18 mm). In goed overleg met de klantenservice (Bauke!). Uit één plaat met doorlopende nerf (dus niet per se op de meest effectieve wijze gezaagd, maar in overleg is veel mogelijk bleek). Fronten onderkanten van HPL multiplex (18 mm). Ijzersterk en met een prachtige randafwerking. Tot slot het blad van watervast multiplex (afgewerkt met beton-ciré).

Afmetingen van mijn DIY project

330,0 x 95,0 x 80,0 cm
260,0 x 95,0 x 75,0 cm 

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1301,38 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken