Een wandplank van MDF, gemaakt door Ingmar

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ingmar

Ingmar

NL

Heel makkelijk

1 minuut

De wandplank van Ingmar

Ingmar van HappyDrawing4you heeft deze prachtige wandplank van MDF Zwart gemaakt voor een strandtent in Zandvoort. Het schilderwerk heeft ze zelf gedaan! Benieuwd naar het resultaat? Lees dan deze blog!

Hoe Ingmar dit project gemaakt heeft

Ingmar van HappyDrawing4you heeft deze wandplank gemaakt van MDF Zwart. Ze heeft de plank door ons op maat laten zagen en zelf beschilderd met dit tropisch tafereeltje. Ze heeft deze plank gemaakt voor strandtent Plage Dix in Zandvoort, dus als je hem wilt bewonderen weet je waar je hem kunt vinden!

Wil je zelf ook zo’n mooie wandplank of een andere tekening, voor bijvoorbeeld uitnodigingen, een muurbeschildering of naambordjes? Kijk dan eens op haar webshop.

Check het werk van Ingmar op haar website!

Werken met MDF Zwart

Ingmar heeft de wandplank van MDF Zwart gemaakt. MDF is een materiaal wat wordt gemaakt van kleine houtvezels die onder hoge druk worden geperst tot een plaat. Bij MDF Zwart wordt er tijdens het productieproces een zwarte kleurstof toegevoegd, waardoor het materiaal tot in de kern zwart is gekleurd. Je ziet hier en daar nog wel de houtvezels zitten, wat het materiaal een gemêleerd uiterlijk geeft.

Bekijk MDF Zwart in de webshop

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ingmar en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

91,09 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken