Achterkant van het bed op maat gemaakt 243,0 x 121,0 cm, door Roger

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

roger

roger

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Achterkant bed gemaakt van gegrond MDF 18mm. Aan de zijkanten zitten elk twee leg planken voor boeken ingewerkt. De achterkant is naadloos gemaakt met deuvel verbindingen.

Hoofdbord op maat

Met twee platen van 243,0 x 121,0 gegrond mdf. De legplankjes (4stuks) in de zijkanten verwerkt. De Achterwand van de plankjes zijn twee platen 16,4 cm breedte die ook de stevigheid aan de constructie geven. Aan voorzijde is opening gemaakt van 120,0cm x20,0cm om spulletjes in te leggen. Alle verbindingen zijn met deuvels verlijmd. Bovenop ligt een afdek plank met 45graden hoeken (20x243). De 45 graden zaag hoeken zorgt voor een strakke afwerking. De achterwand is met deuvels én verdiepte schroeven gemaakt. Die deuvels zijn niet verlijmd zodat de achterwand er nog altijd vanaf kan.

De afmetingen van het project

243,0 breedte bij 121,0 hoogte

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van roger en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

214,73 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken