Mal van spaanplaat voor betonnen aanrechtblad, ideaal!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Mario

Mario

NL

Makkelijk

1 minuut

Betonnen aanrechtblad zelf maken

We hebben een mal voor een betonnen aanrechtblad gemaakt van melamine spaanplaat, afmeting: 315,0 x 120,0 en 180,0 x 65,0 cm. Voor de kranen hebben we gebruikgemaakt van pvc-pijpjes.

Een mal van spaanplaat maken

Platen op maat laten zagen en vervolgens alles met schroeven in elkaar gezet. Met plakband de randen van de uitsparingen glad gemaakt. En met pvc pijpjes de uitsparingen voor de kranen en zeeppompjes gemaakt. Vervolgens de mal volgestort met beton en 24 uur laten drogen. Voor ons project hebben we gebruik gemaakt van glasvezel beton. Als extra versteviging hebben we glasvezelmatten meegestort in het beton. Gewicht van het blad is meer dan 300 kilo dus met wat hulp op zijn plek getild.

Afmetingen van de mal

  • 315,0 x 120,0 cm
  • 180,0 x 65,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken