Eiken afdekplaat keukenkast, door Rob

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Rob

Rob

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een eikenhout plaat vond ik mooi, omdat we ook een eikenhouten vloer hebben. Omdat er een stoom- en combimagnetronoven in zitten moest ik aan achterzijde een aantal ventilatie-openingen maken.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Zie de beschrijving zoals hierboven. Nogmaals herhaald: een eikenhout plaat vond ik mooi, omdat we ook een eikenhouten vloer hebben. Omdat er een stoom- en combimagnetronoven in zitten moest ik aan achterzijde een aantal ventilatie-openingen maken. Verder mooi gebeitst met natuurlijke kleur. En zo dus een nette afdekplaat verkregen! Aan de onderkant vastgeschroefd, zodat die niet zichtbaar van boven zijn. Met dank voor de tips van OPMAATZAGEN.nl omdat de plank eerst wat krom was, maar super advies gehad hoe je dit aanpakt. Helemaal tevreden!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

600 × 1200 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rob en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

163,12 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken