Tafel en bureaukastje voor in m'n kamer en badkamer, door Anthonie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Anthonie

Anthonie

NL

Makkelijk

2 minuten

 

Op deze pagina lees je het verhaal van Anthonie die een tafel en bureaukastje heeft gemaakt voor zijn kamer en badkamer. Anthonie deelt zijn ervaring en de stappen die hij heeft genomen om deze functionele meubelstukken te bouwen. Met zijn zelfgemaakte meubels heeft Anthonie praktische en op maat gemaakte oplossingen gecreëerd voor zijn kamer en badkamer.

Omschrijving van Anthonie

Ik heb een epoxy tafel gemaakt van een 25 mm mdf plank, hiernaast heb ik ook wat dunnere plankjes gebruikt om mijn tv en spullen op te zetten. De eerste foto is het eindproduct. Alle plankjes heb ik met een zwarte primer eerst geverfd, waarbij ik op de grote tafel ook nog wat patronen heb gemaakt met alles gefinisht met een epoxy spuitbus.

Hoe ik dit project gemaakt heb

25 mm plank van 2 meter als tafel gebruikt. 5 tafelpoten van IKEA eraan geschroefd. Hierop nog een 18 mm plank van 2 meter als verhoging. Daarnaast heb ik een dunne 6 mm plank gebruikt van 170,0 cm voor mijn tv. Deze plank wordt ondersteund door 3 × 12 mm dikke planken die eronder zitten. Hiernaast heb ik mijn voorraadkastje in de hoek staan. Alle plankjes zijn gemonteerd door het gebruik van houtlijm en hoek ankers met wat kleine schroefjes. Ook wat poly lijm voor wat extra sterkte.

Afmetingen van mijn DIY project

De maten zijn weergeven in de werkbeschrijving.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anthonie en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

93,02 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken