Multiplex Berken HPL 0720 Nero Ingo

Thuiswinkel Waarborg
Multiplex Berken HPL 0720 Nero Ingo
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Bekijk de alternatieven.

Beste alternatieven voor dit product:

Multiplex HPL F6468 Shell Jet Black
Multiplex HPL F6468 Shell Jet Black
 • Max. 302,0 x 128,0 cm

Vanaf

121,45

p/m2

Multiplex Berken HPL U12000 SD Vulcanic Black
Multiplex Berken HPL U12000 SD Vulcanic Black
 • Max. 302,0 x 126,0 cm

Vanaf

169,38

p/m2

Multiplex Berken HPL W10400 SD Opaque White
Multiplex Berken HPL W10400 SD Opaque White
 • Max. 240,0 x 118,0 cm

Vanaf

121,98

p/m2

Dat is écht handig

Productinformatie

 • Oppervlakkige krasjes kunnen hersteld worden
 • Fingerprint-proof
 • Uiterst mat
 • Voelt zacht aan
 • Antibacterieel
 • Neemt de temperatuur van de omgeving over
 • Alleen voor gebruik binnenshuis
 • Wordt standaard zonder afgewerkte randen geleverd

Beschrijving

Fenix® NTM Multiplex Berken HPL 0720 Nero Ingo plaatmateriaal op maat bestellen kan gemakkelijk bij TOSIZE.be. Het materiaal is afgewerkt met een meerlaagse coating die een nanotechniek bevat. Hierdoor heeft de Fenix® NTM toplaag thermo healing eigenschappen. Daardoor kunnen oppervlakkige krasjes eenvoudig door wrijvingswarmte weggewerkt kunnen worden. Daarnaast is het materiaal uiterst mat, door de lage lichtreflectie. Ook is Fenix® NTM antibacterieel, fingerprint-proof en neemt het de temperatuur van de omgeving over. Hierdoor voelt het materiaal erg zacht aan en is het erg populair voor tafelbladen, aanrechtbladen of bureaubladen.

Lees meer

Product eigenschappen

Soortelijk gewicht (kg/m3)750
UitstralingMat
MerkFenix® NTM
Type Multiplex HPL
VariantMultiplex Berken HPL 0720 Nero Ingo
NerfNee
Toepassing (klimaat)Binnen
Houtsoort toplaagBerken
Functioneel gebruikDecoratief
KleurZwart / Grijs
GegrondNee
Type toplaagHPL
Toplaag2 zijdes

Multiplex Berken HPL 0720 Nero Ingo platen op maat online bestellen

Bestel op maat gezaagd Multiplex Berken HPL 0720 Nero Ingo gemakkelijk online. Multiplex met een HPL-toplaag kan je tot op de millimeter nauwkeurig op maat laten zagen. Wij bezorgen het paneel binnen enkele werkdagen bij je thuis. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Configureer je product en maak snel en gemakkelijk jouw project af. 

Multiplex Berken HPL 0720 Nero Ingo: wat is het?

Multiplex berken, de kern van dit plaatmateriaal, is de populairste variant van multiplex plaatmateriaal voor binnen omdat het kwalitatief de beste keuze is. Het is standaard watervast verlijmd en bovendien is berken een hardhoutsoort. Hierdoor kan dus tegen een stootje!

Multiplex berken is opgebouwd uit verschillende berken fineerlagen. Deze lagen worden kruisling op elkaar verlijmd. Dit leidt tot een stabiele plaat en een zeer fraaie rand. Toch blijft het hout dat verlijmd is, tijdens het zagen en bewerken van multiplex berken kan er spanning vrij komen. Hierdoor is het belangrijk dit plaatmateriaal altijd te fixeren. 

Multiplex Berken HPL 0720 Nero Ingo, plaatmateriaal met een HPL-toplaag

HPL staat voor High Pressure Laminate. Het wordt gemaakt door verschillende papierlagen samen te persen met een thermohardende kunsthars. Het materiaal is kras- en stootvast. De structuur van HPL wordt met een computer samengesteld. Daardoor is elke plaat hetzelfde en is er geen kleur- en patroonverschil zichtbaar. Panelen kunnen één- en tweezijdig afgewerkt zijn met een HPL-toplaag, bekijk de producteigenschappen voor meer informatie. 

Plaatmateriaal met Fenix® NTM toplaag

Fenix® NTM materialen zijn hoogwaardige HPL-toplagen waar rekening is gehouden met de gebruiker. Het materiaal is afgewerkt met een meerlaagse coating die een nanotechniek bevat. Hierdoor heeft de Fenix® NTM toplaag thermo healing eigenschappen. Daardoor kunnen oppervlakkige krasjes eenvoudig door wrijvingswarmte weggewerkt kunnen worden. Daarnaast is het materiaal uiterst mat, door de lage lichtreflectie. Ook is Fenix® NTM antibacterieel, fingerprint-proof en neemt het de temperatuur van de omgeving over. Hierdoor voelt het materiaal erg zacht aan en is het erg populair voor tafelbladen, aanrechtbladen of bureaubladen.

Fenix® NTM sample service

Ben je benieuwd naar dit materiaal? Bestel een sample op de website van Fenix® NTM. Beoordeel het materiaal en laat het vervolgens op maat gezaagd thuisbezorgen door dé online zagerij. 

Beschikbare diktes van Multiplex Berken HPL 0720 Nero Ingo

Bij ons bestel je MDF met een HPL-toplaag op maat van hoge kwaliteit en vaak in verschillende diktes. Je kunt gemakkelijk de gewenste dikte aangeven in de product configurator. Zo weet je zeker dat het plaatmateriaal voldoet aan jouw eisen. De volgende diktes zijn beschikbaar: .

Bewerken van multiplex berken-platen met een HPL-toplaag

Multiplex is een eenvoudig te bewerken plaatmateriaal, wanneer je over scherp gereedschap beschikt. Voor het boren van gaten, raden wij een houtboor met centreerpunt aan. Ook is voorboren aan te raden bij dit plaatmateriaal. Laat het daarom professioneel door ons op maat zagen, zo heb je gegarandeerd een strak resultaat. Door het zagen liggen de randen 'open'. Deze moeten nog wel afgewerkt worden, dit kan met ABS-band. 

HPL is een afgewerkte toplaag. Het voordeel hiervan is dat je het niet meer hoeft te schilderen of af te werken. Plan daarom de montage vooraf: de verbindingen kan je naderhand lastiger wegwerken. Denk hier bijvoorbeeld aan montage vanaf de onderkant of de binnenkant. 

Specifieke toepassingen van multiplex berken met een HPL-toplaag

Multiplex berken met een HPL-toplaag is een populaire keuze voor meubelwerk en interieurtoepassingen. De fraaie rand die open blijft tijdens het zagen, geeft dit plaatmateriaal een unieke uitstraling. Daarom is multiplex met een HPL-toplaag bij uitstek geschikt voor tafelbladen, keukenkastjes, aanrechtbladen en bureaubladen. Wel kan multiplex kromtrekken wanneer er spanning vrij komt tijdens het zagen of bewerken, daarom adviseren we dit plaatmateriaal altijd te fixeren. Maar dat maakt het materiaal niet minder favoriet voor het maken van meubels in het algemeen. Dus laat je niet beperken door deze lijst met voorbeelden! 

Alternatieven voor berken multiplex platen CP/CP

Is Multiplex Berken HPL 0720 Nero Ingo toch niet de juiste houtsoort voor jouw klus? Wanneer je op zoek bent naar multiplex voor buiten is multiplex okoumé watervast een goed alternatief. Toch op zoek naar een andere uitstraling? Of bekijk hier onze andere multiplex panelen met een HPL-toplaag:

DIY Inspiratieblog

Laat je inspireren door anderen

DIY Inspiratieblog

Bekijk alle inspiratie projecten

Vergelijkbare producten

Maak je project compleet