Zolder verbouwing, opberguimte creëren en CV ketel wegwerken, door Marco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Marco

Marco

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hebben de CV ketel weggewerkt en extra opberguimte gemaakt om een groot aantal dozen op te kunnen bergen. Het is een raamwerk met daarop eikenhouten platen van OPMAATZAGEN.nl

Tips voor een opgeruimde zolder

We hebben met gipsplaat de CV ketel weggewerkt. Dat was nog best lastig omdat de schoorsteen die er al sinds 1938 staat.. een beetje scheef staat.. en dat in combinatie met een scheef dak en een scheve vloer.. maar het is gelukt! We hebben een regelwerk gemaakt en daar gipsplaat tegenaan gezet.

Omdat de CV ketel achter de platen zit hebben we een plaat gemaakt die met magneten vast zit zodat je nog wel bij de CV ketel kunt. Daarna een raamwerk van vuren houten balkjes gemaakt en met MDF platen betimmerd. Op die MDF platen hebben we met een sierprofiel erop gemaakt waarvan we de hoeken in verstek hebben gezaagd voor een strak resultaat. De eikenhouten platen hebben we op maat gezaagd bij OPMAATZAGEN.nl besteld. De lange rand hebben we in 45 graden verstek besteld, zodat de plaat direct tegen het schuine dak aan geplaatst kon worden.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

306,0 cm breed
70,0 cm diep
70,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken