Zelfgemaakte boekenkast op maat gemaakt, door Nicole

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Nicole

Nicole

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Boekenkast die precies achter de schouw past, zodat er een muur tussen de eetkamer en woonkamer gecreëerd wordt en de schouw een mooie achterkant heeft.

Een hoge boekenkast

Planken van  besteld via OPMAATZAGEN.nl omdat 273,0 cm niet te leveren is via de gangbare bouwmarkten. Én natuurlijk ideaal dat het op maat gezaagd wordt en tot in de woonkamer geleverd wordt; zelfs op 1 hoog! Uiteindelijk planken aan elkaar geschroefd binnen 2 uur en tegen de muur vastgezet met 4 schroeven inclusief pluggen in de muur. Staat super strak. Gipsplaat tegen de zijkant, laten stuken en geschilderd en nu hebben we een hele mooie inbouw boekenkast!

Boekenkast op maat

80,0x273,0x24,0cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nicole en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

2 items in totaal

357,40 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken