Zelf een zwevend bureaublad van eikenhout maken, door Kirsten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Kirsten

Kirsten

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Kirsten

Zooo blij met m’n nieuwe werkplek! Samen met m’n vriend gemaakt, dat is nog eens bijzonder. Nu nog een lekkere stoel en het stopcontact fixen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De eiken plank hebben we op maat laten zagen bij OPMAATZAGEN.nl. Het frame hebben we zelf verzorgd. Deze hebben we van vuren balken gemaakt waar het eiken paneel op kan rusten. We hebben het eiken paneel op 1 hoek af laten ronden, dit geeft het geheel een elegant resultaat. Doordat de plank op maat gezaagd binnenkwam, was het bureaublad zo geïnstalleerd. Het stylen was zo gedaan. Erg fijne werkplek op deze manier! Erg blij met het resultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

-

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken