Zelf een praktisch en handige kast onder een schuin dak maken, door Roland

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Roland

Roland

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Om de spullen op zolder een beetje uit zicht te houden was ik van plan om een kast te bouwen onder het schuin lopende dak. De kast bestaat uit 5 push to open deuren die ik op maat heb laten zagen bij OPMAATZAGEN.nl. Superblij mee

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ben eerst op Pinterest en Instagram gaan zoeken naar voorbeelden om ideeën op te doen. Vervolgens heb ik een ontwerp gemaakt op de iPad. Met het meetlint ongeveer meten wat ik nodig heb en bestellen maar. En dan…. Bouwen! Eerst begonnen met het waterpas neerzetten van het frame. Daarna heb ik grote gaten in de deuren gefreesd voor de scharnieren. Scharnieren op d me deuren bevestigd en gemonteerd aan het frame. Daarna wist ik hoe breed de vensterbank moest worden en kon ik deze op maat laten maken. Nadat alles was bevestigd werd het tijd om te schilderen. Omdat ik gegronde MDF-panelen bij OPMAATZAGEN.nl had besteld was 1 keer schilderen voldoende, waar het niet dat ik de schroefgaten had gevuld met een donkere kleur en nog alles drie keer moest schilderen, foutje. Als laatst heb ik een ledstrip boven de kast gemonteerd om alles net even specialer te maken. Bedankt OPMAATZAGEN.nl voor het op maat zagen van de materialen! Was fijn werken zo!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Deuren waren 50,0 × 80,0 en de kast zelf is 350,0 × 80,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Roland en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

93,95 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken