Ton-vormige conferentietafel met verjongde rand en V-Poot, door Hoba

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

hoba

hoba

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een conferentietafel op maat was de opdracht. Dit is een ton-model met afgevlakte randen, zie hier het resultaat. Het blad is keurig in de gewenste kleur gespoten en het geheel ziet er professioneel uit.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb online gezocht naar een standaard blad, maar dat was niet te vinden. Zo kwamen we bij OPMAATZAGEN.nl uit en dan is het snel geregeld, website is snel, simpel en duidelijk.

De levertijd werd ook meteen opgegeven zodat je alles zorgvuldig kan plannen. De poot hebben we ergens anders gekocht. Nadat zowel de poot en het blad binnen waren hebben we het uitgemeten en uitgetekend. Plaatsing op locatie was dan ook in 20 minuten geregeld. Een prachtig resultaat!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

180,0 cm x 90,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken