Thuiswerkplekken maken: eiken bureau’s voor kinderkamers, door Robertus

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.beStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Robertus

Robertus

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Eiken bureau's op maat maken

Twee wandgemonteerde bureaus gemaakt. Handig nu de kinderen tieners worden en we meer thuiswerken en studeren. Met een mooie 26mm Eiken A/B Gevingerlast panelen en vuren balkjes van TOSIZE.com was het eigenlijk zo gepiept.

Werkplekken zelf maken

Eiken panelen besteld bij TOSIZE.com Beginnen met even goed ontvetten met ammoniak of natuurazijn. Daarna schuren. 2x lakken met kleurloze lak. Neem goede kwasten, zo voorkom je haren in je lak. Allereerst schroef de vuren balken aan de muur op 72,0 cm hoog (boven maat). Monteer daarna de 3 bureau palen van de Karwei (72,0 cm) aan de onderkant van de panelen. Eentje moet precies in het midden tussen de 2 delen. Als laatste schroef je de onderkant de panelen vast aan de vuren balken. (houd rekening met de dikte van de vuren balk en het eiken blad bij het kiezen van de lengte van de schroef!).

Bureau op maat zelf maken

230,0 cm lang bij 70,0 cm breed en 120,0 bij 70,0 cm rechts. 26mm dik is erg mooi. De panelen zijn 2mm afgerond. Je zou ook 4 mm kunnen nemen, hier was een foto op de site handig geweest.

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Robertus en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

2 items in totaal

€ 1.602,78


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken