Meubelmaatwerk, kast in nis in woonkamer, door Ageeth

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Ageeth

Ageeth

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Ageeth

Prachtige kast precies op maat in een nis in onze woonkamer. Er is gebruik gemaakt van zeer mooi materiaal, te weten een zwarte hout fineer. De kast staat strak onder het plafond en past precies in de nis met nog voldoende ruimte voor het gordijn wat er naast hangt. Ook qua opbergruimte is deze kast super handig. Achter het deurtje bevinden zich meerdere planken, zodat spulletjes netjes opgeborgen kunnen worden. Wij zijn er erg blij mee.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Prachtige kast precies op maat in een nis in onze woonkamer. Er is gebruik gemaakt van zeer mooi materiaal, te weten een zwarte hout fineer. De kast staat strak onder het plafond en past precies in de nis met nog voldoende ruimte voor het gordijn wat er naast hangt. Ook qua opbergruimte is deze kast super handig. Achter het deurtje bevinden zich meerdere planken, zodat spulletjes netjes opgeborgen kunnen worden. Wij zijn er erg blij mee

Afmetingen van mijn DIY project

Afmetingen: 269 x 69 x 57 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1464,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken