Kast voor in de keuken met natuurlijke houtlook, door Joris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Joris

Joris

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Om in de beperkte ruimte van een keuken in een appartement in Amsterdam toch genoeg kastruimte te creëren, heb ik een ondiepe inbouwkast gemaakt om zo toch genoeg plek te hebben voor voorraad en andere 'keuken' gerelateerde producten.

Inbouwkast op maat

Omdat ik de kast graag zonder zichtbare verbindingsmaterialen wilde maken en om mooie details te creëren, heb ik besloten om gleuf-verbindingen te gebruiken. Hiervoor heb ik alle planken bij 'OPMAATZAGEN.nl' laten maken, omdat deze allemaal precies op de juiste maat gezaagd worden. Kleine shout-out naar OPMAATZAGEN.nl! Hierna heb ik groeven en gleuven in de planken gefreesd om de verbinding te kunnen maken en zijn er handgrepen in de deurtjes gefreesd. De grepen liggen in de deur, omdat dit weer wat ruimte bespaard in de keuken en omdat ik dit een mooi detail vond. Bij het in elkaar zetten zaten de planken er al strak in, maar om deze te fixeren is er houtlijm gebruikt.

De afmetingen van de kast

240,0 cm hoog en 190,0 cm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Joris en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1974,29 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken