Handige Multiplex Berken kast voor verzamelaars, door Marchel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Marchel

Marchel

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Na onze verhuizing hadden we ruimte voor één grote wandkast voor onze Starbucks beker verzameling. Ter vervanging van 6 oude kastjes eerder gemaakt van MDF.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst een ontwerp bedacht zonder boren, schroeven en schilderen. De oude kast van MDF had dit wel en daar zit veel werk in. Berekend hoeveel planken er zouden passen in de kast met een tussenruimte van 12,0 cm voor de koffiebekers en twee staanders van 18 mm en één staander van 9 mm.

Plankjes van 12 x 12 x 9 mm als dragers voor de planken gebruikt. De plankjes tegen de staanders geplakt, deze zijn nu 27 mm dik. Bij opbouwen eerst twee planken met twee dragers in elkaar gezet, daarna twee staanders er tegen aan geplaatst en daarna plank voor plank omhoog gewerkt. Helaas werd de laatste tussenruimte 15,7 hoog i.p.v. 12 mm dus moest even naar Veenendaal voor nog 4 plankjes 15,7 x 12 x 9 mm. Tacker gebruikt om nog steviger te maken, maar niet eens echt nodig. Handige jongen (zoals ik ;) ) plaatst dit in een dag.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

240,0 cm hoog, 305,4 cm breed en 12,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marchel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1468,94 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken