8 honingraatvitrine voor bijen, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jan

Jan

DE

Uitdagend

1 minuut

Voor mijn bijenteelt heb ik nu een nieuwe aangepakt na de verwijdering van mijn eerste vitrine. Deze keer heb ik ervoor gekozen om 18 mm dikke zeefdrukplaten te gebruiken voor de buitenpanelen en deuren. Bij TOSIZE heb ik deze besteld met een snit. Ik heb mijn bestelling op tijd en precies op maat ontvangen. Bestelling, uitvoering en kwaliteit waren prima. Ik bestel hier graag weer materiaal voor verdere projecten

De showkast is gebouwd volgens een blauwdruk en materiaallijst uit het bijenjournaal (bijenteeltjournaal). PDF-bestand kan na persoonlijk bericht beschikbaar worden gesteld. De buit is een kast die van voren en van achteren geopend kan worden. Door 4 honingraten DNM in rijen van 2 te plaatsen, is het mogelijk om bijen te houden tot ze overwinteren. De observatie van de mensen met benen is mogelijk van beide kanten. Om bijenteelt mogelijk te maken, moet de zogenaamde bijenmaat (8 mm) in acht worden genomen en daarom is nauwkeurig werk vereist!

1,15 mx 0,62 m

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

203,88 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken