Eigen kenmerk

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

We begrijpen dat het fijn is om overzicht te hebben tijdens het klussen. Om je een handje te helpen kun je een eigen kenmerk toevoegen aan de verschillende onderdelen van jouw bestelling. Lees hieronder meer en plaats direct je bestelling!

Handig om te weten is dat je een eigen kenmerk kunt toevoegen aan de verschillende onderdelen van jouw bestelling. Op elk onderdeel plakken we standaard een sticker met daarop de houtsoort, afmetingen, afwerkingen en indien opgegeven het eigen kenmerk weergeven.

Hoe voeg je een eigen kenmerk toe?

In de product configurator kun je in de laatste stap een eigen kenmerk toevoegen aan jouw product. Het eigen kenmerk wordt vermeld op de sticker die op jouw product wordt geplakt. Wanneer het materiaal wordt bezorgd, weet je precies welk onderdeel het is. Dat is écht handig!

Ga direct door naar ons Hout en plaatmateriaal om te ontdekken welke houtsoorten wij kunnen leveren.

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

In de productconfigurator kun je in de laatste stap een eigen kenmerk toevoegen aan jouw product. Het eigen kenmerk wordt vermeld op de sticker die op jouw product wordt geplakt. Wanneer het materiaal wordt bezorgd, weet je precies welk onderdeel het is. Dat is écht handig!

Ja zeker! In de productconfigurator kun je in de laatste stap een eigen kenmerk toevoegen aan de verschillende onderdelen van jouw bestelling. We plakken standaard op elk onderdeel een sticker met daarop: de houtsoort, afmetingen, afwerkingen en het eigen kenmerk. Wanneer het materiaal wordt bezorgd, weet je precies welk onderdeel het is. Dat is écht handig!