Bezorgproblemen

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

Samen met onze transporteurs doen we er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, informeren we je zo spoedig mogelijk. Helaas hebben we niet altijd invloed op het moment van leveren. Lees hieronder wat je kunt doen wanneer je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen.

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

DPD

Indien je niet thuis bent op het moment van bezorging, wordt jouw pakket op een ander tijdstip opnieuw aangeboden of bezorgd bij een afhaalpunt in de buurt. Ons advies is om de track & trace code van je bestelling goed in de gaten te houden, zodat je weet wanneer je jouw bestelling kunt verwachten!

Van de Hoef

Indien je niet thuis bent op het moment van bezorging wordt jouw kar mee teruggenomen. Onze transporteur van de Hoef communiceert de avond van tevoren een tijdslot van maximaal 2 uur met de verwachte levertijd, ook sturen zij een 10 minuten voor het moment van leveren een update over de status. Ons advies is om de track & trace code van je bestelling goed in de gaten te houden, zodat je weet wanneer je jouw bestelling kunt verwachten!

AdHoc

Onze meubels worden op afspraak bezorgd. We zullen het tijdstip vooraf overleggen en je kan ervan uitgaan dat we op dat moment bij je zijn! 

Standaard leveren wij op de begane grond. Mocht dit een probleem zijn, stuur dan je winkelwagen door middel van een screenshot door naar ons via het contactformulier. Afhankelijk van de transporteur kunnen we kijken of we je hier iets voor je kunnen betekenen.