Betaalmogelijkheden

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

Er zijn verschillende manieren waarop je bij ons kunt betalen. Hieronder een overzicht van de betaalmethodes die we aanbieden. Zodra we je betaling hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag! Bestel snel en eenvoudig Hout en plaatmateriaal op maat!

Creditcard - gratis

Je kunt gebruik maken van een creditcard van MasterCard of VISA. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, wordt je bestelling voorbereid en verstuurd wanneer gereed.Betaal je via creditcard dan heb je alle gegevens nodig die op de kaart vermeld staan: het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC code. Als je dat hebt ingesteld kan het ook zo zijn dat je een wachtwoord moet invullen. De gegevens van jouw MasterCard of Visa worden veilig verwerkt.

PayPal - 3,4% van het order bedrag

PayPal is een online betaalrekening die is gekoppeld aan je e-mail adres. Je kunt ook je bankgegevens koppelen aan je PayPal-rekening. Geld wat op een PayPal-rekening staat kun je gebruiken voor een online aankoop of storten op je bankrekening.

Apple Pay - gratis

Apple Pay is de mobiele betaaldienst van Apple. Betaal gemakkelijk door je bank te koppelen aan je Apple wallet op je iPhone en betaal binnen enkele klikken.

Bancontact / Mister Cash - gratis

Bancontact is de meest gebruikte vorm van online betalen die je kunt gebruiken als je in België woont.

Vooruitbetaling - gratis

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaakt naar OPMAATZAGEN.nl. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, beginnen we met het voorbereiden van je order.

Google Pay

Google Pay is de mobiele betaaldienst van Google. Betalen via Google Pay kan enkel met je Android-telefoon of tablet.

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Bekijk de betaalmethodes. Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV-bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.

Als de betaling niet is gelukt krijg je automatisch een betalingsherinnering. Deze kun je dan betalen om de bestelling alsnog af te ronden. Daarna ontvang je de orderbevestiging per mail.

Wordt de verbinding na het betalen verbroken? Zodra je hebt betaald krijg je automatisch een orderbevestiging per e-mail. Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan ook in de map met ongewenste mail. 

Gaat er alsnog iets mis? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, zodat we je kunnen helpen bij het afronden van je bestelling!