Zakelijke klanten

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

Jouw partner voor zakelijke aanvragen

Wij zijn jouw zakelijke partner op het gebied van constructief en decoratief plaatmateriaal. Onze producten zijn van uiterste hoge kwaliteit en worden op de millimeter nauwkeurig, al vanaf 1 werkdag (in overleg) bij jou op de zaak, thuis of op je klus afgeleverd. Het is ook mogelijk je bestelling af te halen. We zijn centraal gelegen (direct naast de A12).

Elke werkdag bereikbaar

Voor de zakelijke klant zijn wij op maandag tot en met vrijdag telefonisch direct bereikbaar. Een vraag via de mail of het contactformulier wordt altijd binnen 2 uur beantwoord. Wij bieden gemak én besparen tijd. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid aanbod met ruim duizend materialen. Bovendien zijn er in overleg ook extra diensten mogelijk zoals technisch tekenwerk, CNC frezen, kantverlijming en bijvoorbeeld spuitwerk. Kortom zijn wij de ideale partner om jouw project tot een succes te maken.

Neem contact met ons op en profiteer van advies en service op maat!

Direct contact met onze sales collega's

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Het is in overleg mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren en deze door ons te laten frezen. Wij vragen de klant om hiervoor een DXF bestand aan te leveren. Geef daarbij duidelijk aan welk materiaal, dikte en afmetingen je in gedachten hebt. Aan de hand van deze informatie beoordelen we of we het product kunnen realiseren om daarna een prijsopgave op te maken.

Stuur je aanvraag in

Helaas is het niet mogelijk om op rekening te betalen. Bekijk hier onze diverse betaalmogelijkheden.