Thuiswinkel Waarborg

Wandplanken van Timmerpaneel Grenen

Wandplanken van Timmerpaneel Grenen
Wandplanken van Timmerpaneel Grenen
Wandplanken van Timmerpaneel Grenen
Wandplanken van Timmerpaneel Grenen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Omschrijving

Ik heb grenen timmerpanelen op maat besteld bij TOSIZE.com. De grenen panelen heb ik zelf wit geverfd en opgehangen tussen twee wanden. De planken zijn aan de zijkant opgehangen omdat de achterwand niet sterk genoeg is.

Hoe heb je de planken gemaakt?

1. Ik heb de maten opgemeten tussen de wanden. Omdat de wanden (ook bij nieuwbouw) iets schuin kunnen lopen, heb ik de maten per plank gemeten. Het betreffen dus zes verschillende bestellingen bij TOSIZE.com. 2. De planken aan de zijkant heb ik iets ingezaagd zodat de hoekijzers er invallen. 3. Planken heb ik licht geschuurd en gelakt met witte lak (op acryl basis). Liever heb ik terpetineverf gebruikt. Dat is makkelijk verven. Ik heb de planken 3 lagen gegeven. 4. Ik heb hoekijzers uitgemeten, gemonteerd en de planken opgehangen. Als je een zaagtafel hebt, dan is het mooier om vanaf de achterkant een zaagsnede in de lengterichting van de plank te zagen. Je kunt het hoekijzer (of misschien een T-profiel) helemaal blind monteren. Je kunt alleen de plank dan niet vastzetten. Echter kan de plank niet kantelen. Wat mij betreft zou dat veilig genoeg zijn.

Hoe breed zijn de planken?

De planken zijn 158,0 cm breed.

Ervaring met TOSIZE.com

Gekozen voor TOSIZE.com omdat deze de goedkoopste is. Kwaliteit, levertijd en website vind ik top! Zou deze website zeker aanbevelen aan anderen.

Geen resultaten gevonden