Thuiswinkel Waarborg

Voorraadkast van timmerpanelen, door Iris en Tessa

Voorraadkast van timmerpanelen, door Iris en Tessa
Voorraadkast van timmerpanelen, door Iris en Tessa
Voorraadkast van timmerpanelen, door Iris en Tessa
Voorraadkast van timmerpanelen, door Iris en Tessa

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Omschrijving

Het project waar ik op het moment van bestellen al avonden aan had gewerkt, betrof een kast voor in de open keuken. Ik noem het ‘Voorraadkast 1.0’ Het zou in al zijn glorie een imposante voorraadkast worden, waar ook borden, bestek en keukengerei huizen. Al met al een kast die aardig wat gewicht moet kunnen dragen.

Hoe ben je te werk gegaan?

Het kan altijd spannend zijn om een houtproject in elkaar te zetten in het kleine beetje vrije tijd die we naast ons werk en andere verplichtingen hebben. Tevens een van de redenen dat TOSIZE.com onderwijl het zoeken naar de beste plek om hout, en dan nog niet eens op maat gezaagde hout met bezorging, af te nemen als een geschenk uit de hemel kwam vallen.

Om er zeker van te zijn dat ik ten tijde van het ontvangen van het hout alleen nog maar de gaten hoefde te perforeren en het in elkaar hoefde te zetten heb ik de berekeningen meermaals nagelopen alvorens het insturen via de website. De gedachte die daar achter schuilde was vooral dat ik niet dagen lang met vele planken in huis hoefde te bivakkeren.

Het hele project heeft vanaf het ontvangen van het hout en de bij bestelde materialen zo’n 1,5 dag geduurd. Tip: maak hiervoor een tekening met nummering of een alfabet en voer deze als kenmerken toe tijdens de bestelling. Het meeste van mijn tijd was ik kwijt aan het perforeren van de gaten, want o wat zou het toch zonde zijn als het hout zou splijten wegens onzorgvuldig of te snel willen werken.

Toch verliep het project niet helemaal zonder slag of stoot. Aan de linkerzijde onder, vanuit de vloer, stak er een afgedopte waterleiding uit. Oeps, over het hoofd gezien! Dit betekende dat we ondanks de secure calculaties van de kast toch nog een stukje eruit moesten zagen. Nou valt dat uiteraard te overzien, gezien het zelf op maat zagen van de planken minimaal 1 dag zou hebben gekost, waarop het ontvangen hout ergens in ons kleine huisje had moeten blijven liggen tot het weekend en we een weekend volledig door het stof hadden moeten gaan.

Tot slot, ik houd persoonlijk heel erg van deze vraag; ‘Dus, wat heb je hiervan geleerd?’

Mijn antwoord:

Het bestellen van hout via TOSIZE.com scheelt tijd, geld, restmateriaal en het gezeul van zware materialen. Ook controleer ik in het vervolg de gehele ruimte, inclusief de vloer, waar het object komt te staan.

Én gezien de service, zelfs van de bezorger, zo goed is bevallen en mijn vervolg “projectje” ook aan de redelijk grote kant is, is het misschien een optie om hun ‘grote projecten’ service eens uit te proberen. Wellicht dat het me dan het vele perforeren van het hout kan gaan schelen?

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zij 2500x1270x300mm, geheel op maat gemaakt voor de loze ruimte in de hoek.

Ervaring met TOSIZE.com

Goede en snelle service! Het maakt het zelfstandig klussen een stuk aantrekkelijker en scheelt een hoop in tijd.

Zelfs de bezorgservice was erg prettig. De jongeman merkte zelf op dat er schade zat aan lakboard. Hij maakte me ervan op de hoogte, nam zelf het initiatief om er een foto van te maken en adviseerde om meteen een melding ervan te maken in de portal aangevende dat hij zelf het ondersteunende bewijs had. Heel verfrissend zulke pro-activiteit! Nou moet ik bekennen dat ik zelf niets meer ermee heb gedaan, want ach het was maar lakboard en gelukkig zat het net op een plek waar het niet zichtbaar zou zijn.

Ik ben heel tevreden en ik ben inmiddels alweer bezig met het uitwerken van m'n volgende project waarvoor ik mijn hout wederom bij TOSIZE.com zal bestellen!

Wat anderen met Balken, latten en planken en Timmerpanelen maakten

Geen resultaten gevonden