Thuiswinkel Waarborg

TV- en media kast van multiplex, zelf gemaakt!

TV- en media kast van multiplex, zelf gemaakt!
TV- en media kast van multiplex, zelf gemaakt!
TV- en media kast van multiplex, zelf gemaakt!
TV- en media kast van multiplex, zelf gemaakt!

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Omschrijving

Een nieuw TV meubel. Onze nieuwe TV is groter dan de oude en past niet op de oude tv-kast. Een mooie gelegenheid om een nieuwe kast te maken en alle media-apparatuur in één kast op te bergen.

Je eigen TV meubel maken doe je zo!

Eerst is het ontwerp uitgetekend. Daarvoor gebruik ik mijn schetsboekje met eigen ontwerpen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Altijd leuk om weer even terug te kijken hoe projecten ontstaan zijn. Omdat zagen voor de lokale bouwmarkten altijd een uitdaging is (niet echt maatvast, rafelranden) en ik geen goede zaagbank heb, kwam ik via via terecht bij TOSIZE.com. De website zag er prima uit en ook de beschrijving van het bedrijf en de werkwijze sprak mij wel aan ... dus de gok gewaagd. De keuze is gevallen op multiplex populier... want deze is niet zo duur, licht van gewicht is en makkelijk te bewerken. Er zijn geen schroeven in het zicht gebruikt, alles is met houten deuvels gerealiseerd. Mooi strak dus. De randen van de boven- en onderplank heb ik blank afgewerkt. De rest is mat wit (gewoon RAL9010). De draaiplankjes onder de luidsprekers heb ik gelijk maar even mee gelakt, zodat deze ook dezelfde kleur hebben. Volgens mijn huisgenoten mag het resultaat er zijn!

De maten van het TV meubel

Breedte: 151,2 cm Diepte: 36,0 cm Hoogte: ca. 35,0 cm

Ervaring met TOSIZE.com

Prima service bij OPMAATZAGEN! Labels op iedere plank, dat is fijn. En natuurlijk loepzuiver gezaagd. Ik kom zeker terug voor nieuwe projecten!

Wat anderen met Multiplex maakten

Geen resultaten gevonden