Nieuwe keukenfrontjes van berken multiplex, door Dieuwke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.beStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Dieuwke

Dieuwke

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

De Keukenfrontjes in ons chalet op een vakantiepark hebben we vervangen . (Zie foto 1 Oude situatie) Voor de keukenfrontjes hebben we 18 mm Berken Multiplex op maat laten zagen.

Keukenfrontjes vervangen

We hebben de oude frontjes als 1e opgemeten. De breedte van de frontjes hebben we met enkele mm verbreed. De bovenkastjes tot aan het plafond verlengt. Met als reden om een strakke uitstraling te creëren. Van de maten en de keuken een tekening (zie foto 2) gemaakt en ieder frontje een nr gegeven. Toen de maten doorgegeven bij TOSIZE.com. We hebben gekozen voor berken Multiplex. Hierin zijn we geadviseerd door een medewerker van TOSIZE.com De frontjes zijn 4x gelakt. (Zie foto 3)Voor het ophangen van de frontjes hebben we de oude frontjes gebruikt als mal om zo gaten te boren. Frontjes opgehangen en afgesteld. Als laatste met de gaten geboord voor de groepjes.

De afmetingen van het project

Voor de maten hebben we de oude frontjes gebruikt maar hebben de breedte maat met enkele mm verlengt. Dit om een strakkere uitstraling te geven. (zie foto 5) De hoogte van de bovenkastjes hebben we tot het plafond verlengt. (zie foto 4) De koelkast deur hebben we met een bovenkastje als 1 frontje gemaakt. (Zie foto 6) Dit alles met als doel voor een strakke en rustige uitstraling

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken