Nieuw groot bureau van sterk multiplex okoumé, door Brent

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.beStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Brent

Brent

NL

Makkelijk

2 minuten

Samenvatting

Op deze pagina vertelt Brent over zijn nieuwe bureau. Hij heeft een nieuw, groot bureau gemaakt van sterk multiplex Okoume en heeft dit vervolgens op een onderstel van IKEA geplaatst. Brent deelt zijn avontuur en de stappen die hij heeft genomen om dit robuuste bureau te creëren. Hij beschrijft het proces van het opmeten, zagen en monteren van het multiplex om het perfecte werkoppervlak te vormen. Brent geeft handige tips voor een duurzame afwerking en het toevoegen van persoonlijke accenten. Met zijn zelfgemaakte bureau heeft Brent een functionele en indrukwekkende werkplek gecreëerd. Volg Brents stappen en maak je eigen groot bureau van multiplex Okoume!

Omschrijving van KLANTNAAM

Was mijn kamer aan het herinrichten, waar ook een nieuw bureau nodig was. Het bureaublad heb ik zelf gemaakt van okoumé hout. Dit paneel is 2m bij 80,0 cm en heb ik online op maat gekocht, vervolgens het blad op een IKEA onderstel gemonteerd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst heb ik naar een stevig onderstel gezocht dat ook goed was van prijs en simpel om zelf een plaat op te monteren. Na m'n kamer nog eens op te meten bleek dat de plaat 10,0 cm te lang was (mijn schuld). Heb deze daarom wat ingekort. Blijkbaar was ik ook vergeten de boven- en onderkant te laten afronden, geen probleem want heb zelf een schuurmachine en vond de afronding nogal ruw, de andere vlakken vond ik ook nogal ruw. Deze heb ik kunnen wegschuren. Dan heb ik de plank een mooi vernislaagje gegeven en na drogen op de IKEA mount gezet. En m'n nieuwe setup was klaar

Afmetingen van mijn DIY project

190,0 x 80,0 x 90,0 cm

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Brent en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 169,05


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken