Thuiswinkel Waarborg

Keukenrenovatie met Underlayment, door Arjan

Keukenrenovatie met Underlayment, door Arjan
Keukenrenovatie met Underlayment, door Arjan
Keukenrenovatie met Underlayment, door Arjan
Keukenrenovatie met Underlayment, door Arjan

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Wat heb je gemaakt?

Keukenrenovatie door het vernieuwen van de ladefronten en keukenkastdeurtjes van een bestaande keuken met glad afgewerkte panelen van op maat gemaakt en rond gefreesd Underlayment.

Hoe heb je de deurtjes gemaakt?

Na ontvangst van de panelen zijn deze eerst opgeschuurd. De voor en achterkant machinaal, daarna de randen iets voorzichtiger met de hand. Na het schuren zijn met een boormal de gaten voor de scharnieren in de panelen geboord. De locatie van de gaten zijn overgenomen van de bestaande deuren zodat de scharniermontage in de kastjes gelijk kon blijven. Daarna zijn alle randen 2x in een houtsealer gezet. Omdat er nog sealer over was heb ik ook de onderste deurtjes zowel voor en achter een laag sealer gegeven. Deze lopen de meeste kans op wat vocht onder het aanrecht. Na de sealer lagen zijn alle panelen 2x in de grondverf gezet, tussendoor licht opgeschuurd. Na de grondlagen zijn er per paneel 6 lagen 'Flexa Keukenkastjesverf' tegenaan gegaan. De keukendeurtjes konden hierna probleemloos worden vervangen op de bestaande scharnieren.

Wat zijn de afmetingen?

6 deurtjes van 57,3 x 39,4 cm
4 deurtjes van 57,3 x 44,3 cm
1 deur van 102,4 x 59,3 cm
1 deur van 90,3 x 59,3 cm
3 ladefrontjes van 39,4 x 14,0 cm
2 ladefrontjes van 44,3 x 14,0 cm

Ervaring met TOSIZE.com

Tijdens het bestellen had ik een fout gemaakt in de maat. Deze kon ik een dag later nog prima corrigeren. Ook kreeg ik een zinvol advies over de afronding van de hoeken (ik had voor een te grote afronding gekozen. Panelen waren snel in huis en werden keurig afgeleverd.

Geen resultaten gevonden