Keuken incl. berken keukendeurtjes zelf maken, door Yanthe

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.beStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Yanthe

Yanthe

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Samenvatting

Yanthe deelt op deze pagina hoe ze haar eigen keuken, inclusief berken keukendeurtjes, heeft gemaakt. Ze geeft handige stappen en tips voor dit ambachtelijke project. Met haar DIY-aanpak heeft Yanthe een unieke keuken gecreëerd die haar persoonlijke stijl weerspiegelt. Volg haar stappen en maak je eigen keuken met berken keukendeurtjes voor een authentieke en gepersonaliseerde keukenervaring.

Omschrijving van KLANTNAAM

We hebben de keuken omgebouwd met berken multiplex. Om de kastjes zit een rand van stroken multiplex, de zijpanelen zijn van dit materiaal en we hebben aan de achterkant van het eiland een kastje gemaakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben eerst de keuken uitgetekend in 3D. Vervolgens apart kastjes, een rvs blad en hout besteld. Na het stellen van de kastjes, hebben we op de randen de houten multiplex latten en zijwanden geplaatst. Beide hebben we aan de kastjes geschroefd. Het kastje hebben we op stoelpoten gezet en aan het geheel vast gemaakt. De onzichtbare verbinden zijn met duvels gemaakt. Het hout hebben we 3 keer gelakt met parketlak en tussendoor geschuurd.

Afmetingen van mijn DIY project

2400 x 600 mm

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken