Boekenkast in de woonkamer van MDF, zelfgeschilderd! Door Iris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.beStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

iris

iris

NL

Makkelijk

1 minuut

Samenvatting

Iris deelt haar inspirerende DIY-project waarin ze een op maat gemaakte MDF boekenkast in haar woonkamer heeft gemaakt. Haar stapsgewijze handleiding en creatieve ideeën laten zien hoe je een functionele en stijlvolle boekenkast kunt creëren die perfect past bij je interieur. Laat je inspireren door Iris en begin vandaag nog aan je eigen project voor meer opbergruimte en een persoonlijke touch in je huis.

Omschrijving van KLANTNAAM

Boekenkast op basis van de vt-wonenkast.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij hebben de vt-wonen kast (van Jeroen en Marieke) als basis genomen en deze met jullie hulp aangepast naar onze wensen. Het hele proces ging erg makkelijk en wij zijn goed geholpen! De levering van de kast ging niet geheel zoals gepland, maar gelukkig waren wij thuis om hem in ontvangst te nemen. Het in elkaar zetten was ook redelijk makkelijk, het verven is wel een werkje. Fijne is wel dat de kopse kanten al voorbehandeld zijn.

Afmetingen van mijn DIY project

230/220 cm

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1 item in totaal

€ 1.738,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken