Badkamer meubel voor kleine badkamer van massief Eikenhout, door André

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.beStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

A.

A.

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een wastafel meubel van massief eiken 26 mm dik gevingerlast. De panelen zijn zo gezaagd dat de lamellen doorlopen. De panelen zijn koud op elkaar gezet en d.m.v. deuvels en lijm aan elkaar verbonden. De tafel is blind aan de muur gehangen.

Wastafelmeubel van natuurlijk Eiken

Onze badkamer was aan vervanging toe. Omdat de badkamer klein is ( afm. 1.5 x 2.55m) was het schuiven met de inrichting, om toch een praktisch geheel te hebben. Na ons bezoek aan diverse badkamer specialisten, hebben we zelf een ontwerp voor de badkamer gemaakt en alles ook zelf uitgevoerd. Gezien de ruimte ook besloten om het badkamer meubel zelf te maken. Zie bijgaande schets een zaaglijst. Omdat de tegels op de badkamer grijs en antraciet werden hebben we gekozen voor een houten wastafel meubel van massief eiken, wat een warme en natuurlijke uitstraling geeft. Om het gevoel van hout goed weer te geven hebben we het meubel behandeld met een hardwax olie, dat ook voor parketvloeren gebruikt wordt.

Wastafelmeubel op maat gemaakt

De afmetingen zijn: lengte = 100,0 cm diepte = 47,0 cm hoogte = 30,0 cm

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken